YVA-selostus valmistui

Raahen metallituotetehdashanketta koskeva arviointiselostus on toimitettu Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukselle.

 

Selostus sisältää metallituotetehdashankkeen vaikutuksia mm. maankäyttöön, ilmanlaatuun, vesistöihin ja liikenteeseen.  Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on julkaissut YVA-selostuksen liitteineen ympäristöhallinnon yhteisessä verkkopalvelussa. Selostus on myös nähtävillä useissa Raahen kaupungin ja ELY-keskuksen toimipisteissä, tarkemmat tiedot YVA-kuulutuksessa.

 

YVA-menettelyä koskeva yleisötilaisuus järjestetään tiistaina 30.8.2016 klo 17-19 Kauppaporvarin kulttuuri- ja kongressitilojen Fregatti-salissa (Kirkkokatu 28, Raahe). Tilaisuudessa metallituotetehdashankkeesta ja arviointiselostuksesta ovat kertomassa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Mustavaaran Kaivos Oy:n ja Pöyry Finland Oy:n edustajat. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 16:30. Tervetuloa!